Банкеръ Daily

Новини

Тотю Младенов поздрави Агенцията за социално подпомагане във връзка със Световния ден по социална работа

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов поздрави екипа на Агенцията за социално подпомагане във връзка със Световния ден по социална работа, отбелязван от социалните работници по целия свят на 15 март. По този случай искам да поздравя многохилядния екип на Агенцията за социално подпомагане и да изразя признателността на нашето общество към хората, призвани да бъдат опора на най-уязвимите в трудните моменти. Пожелавам здраве и нови професионални успехи на всички Вас, се казва в поздравление на министъра, публикувано на интернет страницата на МТСП.
Всеки ден социалните работници се опитват да отговорят на индивидуалните и семейни кризи и в този дух е мотото на този ден за 2011 г. Всеки ден социалните работници търсят решения на проблемите и този факт издига тази професия в ранг на нещо много повече от средство за препитание.
Искам да уверя работещите в системата на АСП, че ръководството на МТСП и лично аз гледам на тях като на преден фронт в непрестанната битка за по-добрите дни на тези, които най-много страдат, се казва в приветствието на Тотю Младенов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във