Банкеръ Daily

Новини

Тотю Младенов открива Център за домашни грижи във Враца

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие Център за домашни грижи във Враца. На територията на областта Враца функционират общо четири такива центъра ndash; по един в общините Бяла Слатина, Оряхово, Враца и Криводол. Те се реализират в рамките на проект bdquo;Домашни грижи за независим и достоен животldquo;, който Българският Червен кръст осъществява в партньорство с Министерството на труда и социалната политика, Министерството на здравеопазването и Швейцарския червен кръст.


По-късно през деня Тотю Младенов и изпълнителният директор на Главна инспекция по труда Румяна Михайлова ще връчат Националните награди за осигуряване на безопасност и здраве при работа за 2012 година в зала bdquo;Европаrdquo; на Новотел София.


За трета поредна година инспекцията по труда организира конкурса. Основната цел на инициативата е да се отличат примери за добри практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд в страната и да се насърчат дейностите, свързани с превенция и контрол на рисковете на работното място чрез активно включване на всички заинтересовани страни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във