Банкеръ Daily

Новини

ТОП МЕНИДЖЪРИ ЩЕ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ ЗА ОСМА ПОРЕДНА ГОДИНА

На 17 октомври 2007 г. за осма поредна година Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) откри най-големия образователен проект Майсторски бизнес класове.
Майсторските бизнес класове са уникална среща между днешните и бъдещите бизнес лидери. По време на професионалното обучение мениджъри споделят примери от реалната си бизнес практика, представят последни тенденции от своята област и дискутират с младите хора наболели проблеми. Основната цел на проекта е да скъси дистанцията между теоретичната подготовка в университетите и реалната бизнес практика, като срещне младите хора с изтъкнати професионалисти от седем различни сфери на дейност. Тази година ще се проведат класове по темите Фармация и здравеопазване, Информационни технологии и комуникации, Консултантски бизнес и перспективи в Европейския съюз, Мениджмънт, Медии, ПР и Реклама и Туризъм и хотелиерство. Топ мениджъри ще обучават студенти и във Варна и Бургас в сферата на мениджмънта.
Майсторските класове се осъществяват от Българския форум на бизнес лидерите в сътрудничество с AIMS Human Capital, с генералното спонсорство на IBM Bulgaria, с техническата подкрепа на Microsoft Bulgaria и с финансовата помощ на Intracom, McDonald's Bulgaria, ITCE, Porsche Leasing, AIMS, Sofiyska voda, BACB, BNP Paribas, М3 Communications, AstraZeneca, ESRI Bulgaria.
Българският форум на бизнес лидерите е асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите на Принца на Уелс и е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания. Членовете на Форума са успешни български и международни фирми и организации, които съзнателно спазват принципите, посочени в Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ. Броят на компаниите, подписали и приели Стандарта като част от своята корпоративна политика, надвишава 1500 в цяла България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във