Банкеръ Daily

Новини

Томислав Дончев открива конференцията „JESSICA-Инструмент на ЕС за финансиране на проекти за градско развитие”

Министърът по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев ще открие конференцията „JESSICA-Инструмент на ЕС за финансиране на проекти за градско развитие”.
Конференцията ще се проведе в хотел „Шератон” от 9.30 ч. Тя се организира съвместно от Агенцията за развитие на община Атина (АЕДА) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Целта на форума е да бъдат презентирани пред българските общини, финансови институции и представители на бизнеса възможностите за финансиране на проекти от ЕС и Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) чрез инструмента JESSICA. Лектори на конференцията ще бъдат служители на Европейската комисия и на ЕИБ.
От 10.30 ч., министър Томислав Дончев ще вземе участие и във форум-дискусия „Предизвикателства пред конкурентноспособността на българската икономика и възможности за модернизация на бизнеса, администрацията и пазара на труда чрез европейските фондове до 2013 г.“. Форумът се организира от EUGA (European Union Grant Advisors) и Майкрософт България. В него ще участват представители на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, ИТ фирми, банки, НПО, браншови организации.

Facebook logo
Бъдете с нас и във