Банкеръ Daily

Новини

The Mall в плен на романтиката за Св. Валентин!

В периода между 4 и 14 февруари, в най-големият търговски център в страната - The Mall, всички купувачи можеха да комбинират пазаруването с роматиката под надслов Пазрувай. Играй.Обичай!
В продължение на две седмици всеки, който пазарува за над 25 лв. в The Mall можеше да спечели романтичен уикенд в Халкидики, осигурен от Алфа Тур, както и над две хиляди награди, предоставени любезно от търговските обекти в The Mall.
За да се потопите напълно в атмосферата на Св. Валентин, трябваше да се напише любовно послание в къта на любовта THE MALL IN LOVE и така всеки участник получаваше уникалната възможност да спечели професионален голф курс или нощувка в хотел RIU-Правец.
The Mall, най-големият търговски център в България, отвори врати на 21 април 2010 г. с търговски микс от близо 200 обекта за мода и забавление, като GAP, Technopolis, Zara, NEXT, Public, Diechmann, Humanic, Кино Арена, Playground, център за образование и забавление на деца Gymboree Play Music, детски кът Вълшебно Царство и зона за хранене c представени безброй международни марки, между които Бъргър Кинг, Subway, Nordsee, KFC и пр. В The Mall се намира и най-големият хипермаркет Карфур, лидер в Европа в търговията на дребно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във