Банкеръ Daily

Новини

Световен лидер в електронното фактуриране навлиза в България

На 5 ноември (петък) ще се състои пресконференция на Paperless Ltd. и OB10 Ltd., на която ще бъде представен световният лидер в електронното фактуриране, който навлиза в България. Според организаторите бизнесът в Европа всяка година пести милиарди евро от е-фактури, ние все още - не.
Световният лидер в електронното фактуриране, британската компания ОВ10, навлиза на българския пазар чрез местния си представител Paperless Ltd. Компанията е с офиси на три континента, над 80 хил. клиента от над 137 държави. Едно от важните предимства, които предлага OB10 за бизнеса благодарение на своите услуги е намаляване на междуфирмената задлъжнялост, икономия на труд, време, офис консумативи, архивиране и разходи по кореспонденцията. А предимствата за държавата биха били: прозрачност и ограничаване на сивата икономика, намаляване на обемите на финансов (данъчен) инженеринг и логичното последващо повишаване на събираемостта на данъците (ДДС и корпоративен данък) и др. /
Участие в събитието ще вземат: Стефан Форижевски- вицепрезидент на OB10 и член на Експертна група по електронното фактуриране към Европейската комисия, и Мария Кьосева- управител на Paperless Ltd.

Facebook logo
Бъдете с нас и във