Банкеръ Daily

Новини

СЪТРЕСЕНИЯТА В ДАНС СА ПРОЕКЦИЯ НА ВОЙНАТА В БСП, ЗАЯВИ АТАНАС АТАНАСОВ

Министерски съвет не съобщи вчера мотиви за отстраняването на Иван Драшков от ДАНС, което е голяма слабост според мен. Това заяви депутатът от ДСБ Атанас Атанасов - бивш шеф на Иван Драшков във контраразузнаването пред БТВ. По думите му във вестник е публикувано, че е съобщено пред министрите, че трябва да бъде освободен, защото е организирал подписка срещу шефа си.
Този мотив е сериозен, стига да е доказан.
Атанасов беше обаче категоричен, че това, което се случва доказва тезата на ДСБ, че сътресенията на ДАНС са проекция на битките на клановете в БСП.
Румен Петков води война в партията за лидерство, категоричен е Атанасов. Разбива се институцията и крайно време е Станишев да смъкне от ревера си тази брошка, която беше закачил - ДАНС и ходеше с нея в Брюксел, защото той се провали, заяви тъмносиният депутат.
Според него Румен Петков няма място в политиката, защото той е много опасен с контактите му с „Брендо и разни такива.
Бившата комунистическа партия пренася в страната отвратителни практики от времето на Тодор Живков. Назначаването на Петко Сертов доведе до тези сътресения. Той може да нанесе непоправими вреди на партията си. Този, който му е дал тези права, да му сърба сега попарата, коментира още опозиционерът, каза още Атанасов.
Институцията ДАНС ще катастрофира сериозно.
Вътре в нея са вършени твърде много безобразия и българското общество и българската опозиция също има интерес да излезе всичко наяве, отбеляза още Атанасов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във