Банкеръ Daily

Новини

СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА ОТКРИ МОБИЛНИ ПРИЕМНИ

Дирекция “Социални дейности” към Столичната община откри мобилни приемни за граждани, желаещи да получат информация и консултация от експерти на дирекцията, по въпроси, касаещи социалните услуги и привилегии, регламентирани в нормативната уредба.
Те са намират на адреси: ж.к. “Младост”, 2, бивше ОДЗ №39 и ж.к. “Банишора”, бл.20 и обслужват гражданите всеки понеделник и сряда от 13.00 ч. до 17.30 ч. и петък от 9.30 ч. до 13.00 ч. За улеснение и удобство на хората с увреждания, желаещи да ползват карти за преференциално пътуване с масовия градски транспорт и карти за преференциално паркиране в “Синя зона”, се разширява дейността на БСУ по прием на молби и раздаване на картоносители по следния начин:
- Бюро за социални услуги “Лозенец” – филиал “Триадица” - ул. “Стефан Малинов” №2, за жителите на райони “Лозенец”, “Средец” и “Триадица”.
- Бюро за социални услуги “Възраждане” – филиал “Красна поляна” с адрес – ул. “Самодивско изварче”, трафопост да бл.27 за жителите на райони” Красна поляна”, “Възраждане” и “Илинден”.
- Бюро за социални услуги” Слатина” – филиал “Изгрев” с адрес: ул. “Атанас Далчев” 12 и филиал “Слатина” с адрес: ул. „Шипченски проход” 67 за жителите на райони “Слатина”, “Изгрев” , “Слатина”.
- Бюро за социални услуги “Сердика” с адрес – ж.к. “Банишора”, бл.20 за граждани от райони “Сердика” и “Надежда”.
- Бюро за социални услуги “Връбница” разкрит нов филиал в сградата на Клуб на инвалида и пенсионера с адрес: ж.к. “Надежда” 6, трафопост до бл.636 за жителите на райони “Връбница”, “Нови Искър”.
- Бюро за социални услуги “Оборище”, разкрит нов филиал в Клуб на инвалида и пенсионера с адрес: ул. “Др. Лонг” №9 за гражданите на райони “Оборище”, “Кремиковци”, “Подуяне”.
Повече информация може да бъде получена на тел.: 822 61 44

Facebook logo
Бъдете с нас и във