Банкеръ Daily

Новини

СТИПЕНДИИ ДО 22 ХИЛ. ЕВРО ЗА СТУДЕНТИ ОТПУСКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

До края на юни всички дипломирани студенти (със завършена бакалавърска и/или магистърска степен) могат да кандидатстват за участие в най-новото, 7 издание на квалификационната програма на УниКредит Груп.
През есента стратира програмата New Europe Master in Banking and Entrepreneurship. Тя дава изключителна възможност за младите професионалисти не само у нас, но и от всички страни в региона. Това, което отличава програмата, е че е силно практически ориентирана. В продължение на една академична година: октомври 2009 – април 2010 г. участниците в New Europe Master in Banking and Entrepreneurship ще имат възможността да участват в над 1000 учебни часа на лекции, семинари и практически упражнения. Тази първа фаза на програмата ще бъде последвана от тримесечен стаж в някоя от банките на УниКредит Груп в периода май-юли 2010 и защита на магистърската теза през септември 2010 година.
Преподаватели от италиански и източноевропейски университети, както и доказани специалисти от банковия сектор, ще обучават участниците в програмата и ще им разкриват тайните на финансовия сектор, помагайки им да развият предприемаческите си умения и да изградят успешна кариера.
Академична година протича в италианския град Конелиано, избран заради историческата си слава на предприемачески център в миналото.
Програмата е отворена за завършили бакалаври и магистри с не повече от две години професионален опит в България или някоя от страните от Централна и Източна Европа, за предпочитане във финансовата сфера. Успешните кандидати трябва да имат и сертификат за отлично ниво на владеене на английски, както и силно желание за развитие.
УниКредит Груп ще награди селектирани кандидати, избрали да се развиват професионално в областта на банките, като ще подпомогне с до 22 хил. евро стипендия всеки участник. С тези средства бъдещите участници ще могат да покрият почти изцяло таксите си за обучение, които за целия период са 25 хил. евро.

Facebook logo
Бъдете с нас и във