Банкеръ Daily

Новини

СТАРТИРА ЛЯТНА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НА ПОЩЕНСКА БАНКА

Пощенска банка стартира традиционната си лятна стажантска програма на 7 юли. Инициативата на финансовата институция ще се проведе в рамките на два месеца. Програмата започва с едноседмичен познавателен курс, по време на който младежите имат възможност да получат обща информация за банката, вътрешната структура и основните й сфери на дейност. Специално внимание се отделя и на представянето на ключовите продукти.
Пощенска банка е първата банка, която стартира програма за обучение и квалификация на студенти през 2002 г. До момента са осъществени 20 стажантски програми, в които са се включили над 420 студенти от цялата страна.
Стажантският курс ще се проведе както в Централно управление на финансовата институция, така и в клоновете на трезора в цялата страна. В помощ на студентите експертите на банката ще проведат събеседвания, за да определят най-подходящата сфера на дейност за тях. Разпределението по локации ще бъде извършено и в съответсвие с възможностите на кандидатите. След приключване на стажа всеки кандидат ще получи специален сертификат. Крайният срок за кандидатстване е 30 юни.
Стажантската програма на Пощенска банка се провежда от 2002 г. Тя е част от социално-отговорната програма на трезора в подкрепа на младежта. На 11 юни бе дадено и началото на инициативата Силен старт с Пощенска банка, в рамките на която 100 осмокласници ще получат стипендии на обща стойност 50 000 лв. през 2008 г.

Facebook logo
Бъдете с нас и във