Банкеръ Daily

Новини

СТАНИШЕВ ПРИЗОВА ГЕРБ ДА СФОРМИРА БЪРЗО ПРАВИТЕЛСТВО

Ние се гордеем с нашите избиратели и ще направим всичко, за да оправдаем тяхното доверие, заяви лидерът на БСП Сергей Стонишев на пресконференция в изобраната нощ в НДК.
Определено роля изигра страхът от повторни избори. Смятам, че няма нито един ден загубен. Призовавам партията, която спечели, да направи възможно най-бързо кабинет...Не е вярно, че сме оставили лошо наследство. Още миналата година бяха заложени сериозни буфери в бюджета, правителството взе сериозни мерки, за да може следващото правителство да запази финансовото положение. В това число да се запазят доходите”, каза още Станишев.
Който иска моята оставка, да я поиска на Национален съвет, каза още той.
„Очевидно повечето българи, значително мнозинство, видяха своите надежди в партията ГЕРБ. В това управление БСП пое почти всички тежести и негативи” , заяви Станишев.
Според мен в България има нужда от силна лява партия и коалиция. „БСП за последните 10 години много се промени и това не е краят на пътя. Защото всички ние сме запомнили социалистическите идеали, ние сме едно общество, в което не всичко е пазар. Ние сме общество, където има възможност за равен старт”, каза още лидерът на социалистите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във