Банкеръ Daily

Новини

Сони - България стана на десет години

Специални промоции на най-новите си продукти ще пусне Сони-България по случай 10-ата си годишнина. Кампанията започна на 22 май и ще продължи до 30 юни, като през този период българските потребители ще могат да си закупят техника с марката на компанията на преференциални цени. Към месец май пазарният дял на Сони в страната е 17-18%, заяви мениджърът на отдел Битова електрониказа Балканите Ангел Кугийски. Като най-труден за компанията период той посочи икономическата криза през 1996 г. по време на управлението на правителството на Жан Виденов.
Успешно развиваме дейността си през всичките тези години на българския пазар. Установихме и поддържаме директни взаимоотношения със своите клиенти. Оценяваме високо постиженията си и факта, че сме един от лидерите на българския пазар, заяви управителят на Сони-България Наобуми Номура.
Компанията е регистрирана като дъщерно дружество на Сони Европа на 1 април 1994 година. Има 10 служители в България, 27 оторизирани сервизни центъра в страната и представителен офис в Македония.

Facebook logo
Бъдете с нас и във