Банкеръ Daily

Новини

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои райони на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои райони на столицата, съобщиха от дружеството. На 3 август 2011 г. (сряда) във връзка с изграждане на консумативен водопровод по бул. „Черни връх” кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: бул. „Черни връх”, ул. „Акад. Буреш”, ул. „Арарат” и Драгалевска река. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Арарат” ъгъла с бул. „Черни връх”.
На 3 август 2011 г. (сряда) във връзка с изпълнение на програмата за управление на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Модерно предградие”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: кв. „Модерно предградие”; кв. „Република” 1 и 2 част; кв. „Толева махала”; кв. „Трънска махала”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: паркинга до метростанция „Сливница”; кръстовището на ул. „Връх Манчо” и ул. „Старата църква”.
На 4 август 2011 г. (четвъртък) във връзка със свързване на новоизграден уличен водопровод се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в селата Мрамор, Житен, Доброславци, Балша, Волуяк.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: с. Волуяк - на площада; с. Мрамор - на площада; с. Доброславци - на площада
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Facebook logo
Бъдете с нас и във