Банкеръ Daily

Новини

Societe Generale Експресбанк подкрепя малкия и среден бизнес с Кредит Партньор с лихва от 6.75 % в евро

Societe Generale Експресбанк ще предлага Бизнес Кредит Партньор за малкия и среден бизнес с промоционална лихва за кредити в евро, стартираща от 6.75%
Благодарение на допълнителната държавна гаранция от Националния гаранционен фонд, компаниите ще могат да се възползват от още по-гъвкави условия за финансиране. Офертата включва и допълнителна гаранция за бизнеса чрез Застраховка Живот от Сожелайф.
Бизнес Кредит Партньор е с размер до 250 000 лева.
Компании с продажби под 2 милиона лева могат да разчитат на финансиране, съобразено с необходимостта им от оборотни средства или с инвестиционните им проекти, включително придобиване на производствени и/или търговски обекти.
Процедурата за кандидатстване е бърза и лесна, като не се изисква бизнес план. Следва да бъдат представени само финансовите отчети на фирмата и информация за обезпечението. Срокът за одобрение от страна на банката е до 48 часа.
Повече информация за условията по корпоративните финансови продукти на Societe Generale Експресбанк могат да бъдат намерени във всеки един от 147-те офиса на банката в страната или на www.sgeb.bg.

Facebook logo
Бъдете с нас и във