Банкеръ Daily

Новини

СЛУЖИТЕЛИ НА ОВЪРГАЗ ИНК С ЕВРОСЕРТИФИКАТ

Първите 16 служители на “Овергаз Инк.” АД вече притежават ниво А на европейския сертификат за бизнес умения EBC*L, съобщиха от компанията.
Документът удостоверява, че неговият притежател разполага с необходимите знания да влезе равностойно в света на европейския бизнес, да може да управлява всеки отдел, вземащ финансови решения, да контролира и управлява финансовите аспекти на един проект, както и да стартира нов бизнес.
EBC*L се е наложил като международно признат стандарт в обучението по икономика. Състои се от три нива, изграждащи пълен набор от бизнес умения, необходими за съвременния мениджър: ниво А гарантира постигането на основните икономически знания и умения, ниво В - доброто разбиране на пазара и уменията за планиране, управление на маркетинг и продажби, бюджетиране, а ниво С въвежда в знанията и уменията за управление на персонала и фирмения контролинг.
В момента EBC*L е въведен в 16 страни- Австрия, Англия, Украйна, България, Германия, Унгария, Италия, Ирландия, Косово, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Хърватия, Швейцария, Македония. В края на 2007 година той ще бъде стандартен сертификат в цяла Европа.
Обучението в “Овергаз” се организира от учебния център на компанията, в сътрудничество с Училището за бизнес компетенции, лицензиран обучителен и изпитен център за европейския сертификат и представителството на EBC*L за България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във