Банкеръ Daily

Новини

Синята зона в столицата ще работи на 27, 28 и 29 декември

Пунктовете за билети и карти за градския транспорт ще работят през празничните дни, bdquo;Синя зонаrdquo; ще работи на 27, 28 и 29 декември.


Пунктовете за продажби на билети за столичния транспорт ще работят и в предстоящите празнични дни. За удобство на пътниците, по-натоварените бюра за абонаментни карти ще работят без почивен ден. Обектите, намиращи се при метростанции bdquo;Сердикаrdquo;, СУ bdquo;Св. Климент Охридскиrdquo;, bdquo;Национален дворец на културатаrdquo;, bdquo;Европейски съюзrdquo; и bdquo;Бели Дунавrdquo; ще работят от 7:15 до 20 часа без почивен ден. Пунктовете на спирка bdquo;хотел Плискаrdquo; ще са с работно време от 7:15 до 19:15, а това на метростанция bdquo;Сливницаrdquo; ще работи от 7:15 до 18:45 часа. Със същото работно време и ще са и абонаментнтие бюра на пазара в ж.к. bdquo;Младост 1rdquo;, автостанция bdquo;Гео Милевrdquo;, бул. bdquo;Ломско шосеrdquo;, пл. bdquo;Банскиrdquo; и на метростанция bdquo;Обеляrdquo;. В рамките на тези часове, но с почивни дни на 23 декември и 30 декември ще работят и бюрата на пл. bdquo;Възражданеrdquo;, до общината в ж.к. bdquo;Младост 3rdquo;, ж.к. bdquo;Дружбаrdquo;, ж.к. bdquo;Люлинrdquo; ndash; кооперативният пазар, пл. bdquo;Сточна гараrdquo;, бул. bdquo;Княгиня Мария Луизаrdquo; 86, бул. bdquo;Цар Борис IIIrdquo; ndash; автогара bdquo;Западrdquo;, както и двете бюра в bdquo;Студентски градrdquo; ndash; до бл. 54 и до Техническия университет.


В предстоящите празнични дни, билетните каси, зареждащи електронни карти, ще работят без почивен ден от 7 до 18:45 часа. Те се намират на основни спирки на градския транспорт в София ndash; ldquo;Лъвов мостrdquo;, ldquo;Централни халиrdquo;, ldquo;Стадион Васил Левскиrdquo;, пл. ldquo;Славейковrdquo;, театър bdquo;Софияrdquo;, ldquo;Красно селоrdquo;, ldquo;Петте кьошетаrdquo;, ldquo;Хладилникаrdquo;, ldquo;бл. 43rdquo; в ж.к. ldquo;Младостrdquo; и др. За удобство на пътуващите, касата на спирката на bdquo;Централна гараrdquo; ще работи с удължено работно време от 6 до 21 часа.


Билетните каси, продаващи превозни документи само билети и еднодневни карти ще работят без почивен ден от 7:00 до 18:45 часа. Пунктовете се намират на началната спирка на трамвайна линия 5 при bdquo;Съдебната палатаrdquo;, както и на спирките при институт bdquo;Пироговrdquo; и bdquo;Бъкстонrdquo; от маршрута на същата линия. Другите каси са на бул. bdquo;Христо Ботевrdquo; при спирката на трамваите на bdquo;Централна гараrdquo; в посока център, бул. bdquo;Цариградско шосеrdquo; при спирка bdquo;Орлов мостrdquo; в посока bdquo;хотел Плискаrdquo;, при Мол bdquo;Софияrdquo; в посока bdquo;Руски паметникrdquo;, както и на спирката при bdquo;Спортната палатаrdquo; на бул. bdquo;Васил Левскиrdquo; посока bdquo;Софийски университет Св. Климент Охридскиrdquo;.


По време на Коледните и Новогодишните празници bdquo;синята зонаrdquo; ще работи на 27, 28 и 29 декември. На 29 декември зоната за кратковременно платено паркиране ще работи от 8.00 до 14.00 часа. На 27 и 28 декември зоната ще е с обичайно работно време ndash; от 8.00 до 19.00 часа. bdquo;Зелената зонаrdquo; ще работи на 27 и 28 декември ndash; от 8.00 до 19.00 часа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във