Банкеръ Daily

Новини

СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ПРИЗОВА БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски се обърна към гражданите с апел да гласуват на предстоящия вто за местни органи на властта.
“Уважаеми сънародници!
Обръщам се към вас не само като лидер на НДСВ, а като човек, който десетилетия наред е мечтал да види България развита европейска държава, а живота в българските градове и села съизмерим с този в европейските.
На 28 октомври ще изберем нашите представители в местната власт. Ще гласуваме за хората, които най-непосредствено ще решават всекидневните ни проблеми. Дали избраниците ще бъдат компетентни, почтени и усърдни в своята работа зависи и от всички нас – гражданите на България! От това дали с чувство за отговорност ще излъчим местни управници.
Европейските фондове откриват нови възможности за бързо развитие на българските общини. Затова кметовете трябва да бъдат активни, да имат добри познания и да успеят да привлекат достатъчно средства за общината.
Ето защо ви призовавам да не отминавате равнодушно избирателните секции в изборния ден. Призовавам ви да гласувате! С ума, но и със сърцето си. Изберете онези, които работят. Които градят. И са готови да се посветят на високия обществен дълг – да служат на хората! Не оставяйте друг да решава вместо вас. Лошите кметове ги избират тези, които не гласуват.
За мен участието на НДСВ в местната власт не е самоцел, а гражданска мисия в името на общия ни напредък. Ето защо очаквам да подкрепите кандидатите на НДСВ. Те имат знанията, куража и волята да работят за вас! Те са изразители на либералните цели – по-бърза модернизация, повече възможности за местните предприемачи, намаляване на бюрокрацията, по-добро качество на живот.
Споделете моята увереност, че тежките проблеми могат и ще бъдат преодолени, макар и не с магическа пръчка. Разчитам на вашата гражданска съвест и съм уверен, че милеете за общината, в която живеете. Само с упорита работа ще постигнем промяната, към която всички се стремим!”

Facebook logo
Бъдете с нас и във