Банкеръ Daily

Новини

Симеон Дянков представя Пакта за финансова стабилност пред лидерите на основните партии

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков и заместник-министрите на финансите Владислав Горанов и Боряна Пенчева ще представят проекта на Пакта за финансова стабилност на срещи с лидери на парламентарно представените политически сили днес и утре.
Първо с пакта ще бъдат запоцнат лидерът на Атака Волен Сидеров и представители на партията на среща в сградата на Народното събрание.
По-късно днес, в централния офис на ДПС на бул. Александър Стамболийски 45A, Дянков и неговия екип ще претстваят Пакта пред Лютви Местан и представители на Движението за права и свободи.
На 25 февруари от 12:00 ч. финансовият министър и неговите заместници ще се срещнат със съпредседателите на Синята коалиция Иван Костов и Мартин Димитров и представители на формацията в сградата на Народното събрание.
По-късно то 13 ч. с Пакта за финансова стабилност ще бъде запознат лидера на партия „Ред, законност, справедливост Яне Янев и представители на партията в централния офис на РЗС на бул. Княз Ал. Дондуков 15.
Очаква се потвърждение и за среща с лидера на Българската социалистическа партия Сергей Станишев и представители на левицата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във