Банкеръ Weekly

Новини

Сидеров няма да се коалира с ГЕРБ

ldquo;Атакаldquo; няма да се коалира с ГЕРБ, БСП, НДСВ, Синята коалиция, ДПС и ldquo;България на гражданитеldquo; на Меглена Кунева. Това обяви лидерът на партията Волен Сидеров на извънредна пресконференция, след като вчера се появиха спекулации, че той обмисля възможността да подкрепи ГЕРБ. Вчера при регистрацията си в Централната избирателна комисия лидерът на партията коментира, че отношението на Атака към партията на Бойко Борисов в следващия парламент ще зависи от това дали те са си взели поука и са израснали.


Сидеров уточни, че вчера думите му са бири неправилно изтълкувани. Той отрече категорично да се коалира с която и да е политическа сила. ldquo;Това са партии, които са управлявали и заробвали страната ни. Партии, които са извършвали национално предателство спрямо българския народrdquo;, заяви националистът.


Според него тези партии дори трябвало да се саморазпуснат. ldquo;Да освободят политическото пространство и то да се насити с хора и формации, които имат патриотична и националистическа насоченост. Само тогава България ще върви напред, иначе нашата родина ще гази в блатото на колониализмаrdquo;, коментира още Волен Сидеров.

Facebook logo
Бъдете с нас и във