Банкеръ Daily

Новини

Шуменска делегация посети високо-технологични паркове в Джънджоу

Шуменската делегация, която е на посещение в китайския град Джънджоу, е посетила високо-технологични паркове в региона и се е запознала с икономическото развитие на местни фирми. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Шуменци са били в манастира Шао Лин и са присъствали на Великата музикална церемония на Zen Wushu.
Делегацията, водена от кмета Красимир Костов, включва още председателя на общинския съвет Даниела Русева, заместник-кмета Иван Йонков, главния архитект Огнян Гърбев, общинския съветник Иван Иванов и управителя на Общинския медиен център Дияна Желязкова.
Разноските по тяхното пребиваване там са за сметка на приемащата страна, а пътуването - за сметка на общината. Останалите членове на бизнесделегацията са Олга Костова – председател на Сдружение Подай ръка, Шумен, инж. Илиян Хараланов - директор доставки и снабдяване в Алумина АД, Свилен Лазаров - търговски директор на холдинг Бони оборот и Николай Тончев - изпълнителен директор на Индустриален парк Шумен, пребивават и пътуват на собствени разноски.

Facebook logo
Бъдете с нас и във