Банкеръ Daily

Новини

Шумен, Велики Преслав и Каспичан с общ туристически проект

Шумен се включи със свой проекта в инициативата Корените на България. Той е на стойност 500 хил. лв. и по него ще бъде разработен общ туристически продукт на общините Шумен, Велики Преслав и Каспичан.


Проектът е разработен от община Шумен, а партньори по него са Велики Преслав и Каспичан. По него се предвижда реализация на меки мерки, които включват разработването на туристически пакети, рекламна дейност, участие в регионални, национални и международни туристически борси, организиране на експедиенски турове, информационни кампании за историческите и културни обекти и събития в региона, както и изследване на въздействието на осъществената кампания.


По време на реализацията ще бъде разработена маркентингова стратегия, която да формулира конкретни туристически пакети, които да стигнат до туристическите агенции в страната и света, както и до отделния турист. Ще бъдат разработени клипове и филми, които ще бъдат излъчвани както в национални медии, така и в чуждестранни, активно ще бъде използвана за реклама и зоната на интернет. Целта е туристическият продукт да бъде разпознаваем и да дава много информация за региона.

Facebook logo
Бъдете с нас и във