Банкеръ Daily

Новини

ЩЕ БЪДАТ ИЗГОРЕНИ ФАЛШИВИ МАРКОВИ ДРЕХИ

Голямо количество фалшиви маркови облекла ще бъдат унищожени в тухларната фабрика в Стралджа, съобщиха от Регионална митническа дирекция-Бургас. В пещите на фабриката ще бъдат изгорени 2 900 броя дънкови панталони с фалшифицирани етикети на марките “Diesel”, “Prada”, “levis”, “Replay”, “Tommy Hilfiger” и 524 броя мъжки колани и ризи също с фалшиви етикети на известни марки.
Фалшифицираните маркови облекла са иззети са задържани от митническите служители на ГКПП Лесово на 15 август тази година при проверка на влизащ в страната товарен автомобил с чуждестранна регистрация. Изпращач на стоката е фирма от Истанбул, а получател-фирма от Косово. От началото на годината митническите инспектори в Лесово са пресекли 11 опита за пренасяне през границата в големи количества на фалшиви маркови облекла и аксесоари, задържани са общо над 100 000 тениски, блузи и ризи, спортни панталони с етикети на известни световни марки, 6 160 кашона с близо един милион броя самобръсначки с марка ”BIC” и други аксесоари.
Задържаните фалшифицирани маркови стоки са били предназначени предимно за държави от ЕС. За случаите са уведомени официалните правопритежатели на съответните търговски марки

Facebook logo
Бъдете с нас и във