Банкеръ Daily

Новини

Шопов: На ГЕРБ им се връща това, което правеха в предишния парламент

Атакаrdquo; не потрива доволно ръце от това, което виждаме, защото зад всеки един от тези депутати, стои волята на хиляди избиратели. Това каза зам.-председателят на bdquo;Атакаrdquo; Павел Шопов пред журналисти в парламента, по повод напускането на ПГ на ГЕРБ от депутата Светлин Танчев.


Това никога не е в полза на парламентаризма и демокрацията. Ако е в полза на определени политически сили, това е късогледа практика. Сега се случва с тези, които бяха въвели предателството в миналия парламент като постоянна практика. ГЕРБ постигна небивали висоти в това отношение, бяха разработили стройна и безотказна технология по купуване на депутати. Ние ги предупреждавахме, че политическата надменност и политическото безочие ще се върне към тях и какво виждате, това се случва. Когато bdquo;Атакаrdquo; предрича за нещо, то винаги се случва. Още в миналото Народно събрани беше почнало да се случва в ГЕРБrdquo;, коментира Шопов.


Не става въпрос за възмездие в чисто човешки смисъл. Ние не потриваме доволно ръце от това, което виждаме, защото зад всеки един от тези депутати стои волята на хиляди избиратели. Виждаме, че тези хора по този начин са предадениrdquo;, каза още той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във