Банкеръ Daily

Новини

Сергей Станишев: Днес гласувах в България да има демокрация, а не диктатура, не едноличен режим

Днес гласувах в България да има демокрация, а не диктатура, не едноличен режим. От тези избори зависи дали властта ще се съсредоточи в един ръце и дали в бъдеще ще имаме правото свободно, без натиск, без купуване, без бой. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев след като упражни правото си на вот.


Аз призовавам всички хора да излязат и свободно да гласуват, да не се поддават на купуване, да не се поддават на натиск, на страха, който управляващата партия насажда - и чрез МВР, и чрез мутрите, заави още лидерът на социалистите. Вижте, мутрите са си мутри. Дори и в костюм да ги облечеш, те си правят избори по мутренски, както в деветдесетте години правеха рекета на гражданите, сега рекетират за изборите, за да запазят властта защото ужасно ги е страх, защото знаят, че ако загубят властта, каза още Станишев. Според него ако има контратежест чрез президента на много кметове ще им стане тежко, тъй като ще стане ясно на всички как управляват - порочно и н ущърб на гражданите.


bdquo;Аз приемам гласовете на всеки български гражданин, но не приемам гласовете на мутрите и целувки от мутриrdquo;, категоричен бе Сергей Станишев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във