Банкеръ Daily

Новини

Сергей Игнатов участва днес в конференция Етрополската книжовна школа и културният живот през XVII век в българските земи

Министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще участва днес в националната конференция Етрополската книжовна школа и културният живот през XVII век в българските земи. Това съобщи пресцентърът на просветното ведомство.
Форумът ще започне в 10 ч. в заседателната зала на Националната библиотека Св. Св. Кирил и Методий.
В 11.30 ч. на церемония в Борисовата градина - до езерото с лилиите, 19 кучета-водачи официално ще получат имена от министър Игнатов и от главния изпълнителен директор на дружеството М-Тел Андреас Майерхофер. Ще присъстват и ученици от столични училища, включили се в образователната кампания на фондацията Очи на четири лапи.
Министър Сергей Игнатов ще изнесе в 15.00 ч. в Техническия университет в София лекция на тема Реформа на висшето образование в контекста на европейското развитие на България. Проявата е в зала 12126 в блок 12 на ТУ. Участието на Сергей Игнатов е по повод на откриването на изложението Преглед на софийското инженерно научно творчество.

Facebook logo
Бъдете с нас и във