Банкеръ Daily

Новини

СДЕЛКИТЕ С АКЦИИ НА БУЛГАРТАБАК СА ИЗРЯДНИ, ЗАЯВИХА ОТ БФБ

Сделките за продажба на „Слънце Стара Загора Табак” и „Цигарена фабрика Пловдив” са осъществени според правилата на борсата, съобщиха от пресцентъра на Българската фондова борса.
Във връзка с публикации в медиите, свързани с продажбата на акции от „Слънце Стара Загора Табак” АД и „Цигарена фабрика Пловдив” АД, “Българска фондова борса - София” съобщава, че
сделките за продажба на акции на „Слънце Стара Загора Табак” АД и „Цигарена фабрика Пловдив” АД са осъществени по начините и според правилата за сключване на всички останали сделки на борсата.
Сделките са осъществени и в съответствие с одобрено от Надзорния и Управителния съвет на “Булгартабак Холдинг” АД предложено преструктуриране на тютюневия холдинг от консултантите (консорциумът Адвокатско дружество „Събев и съдружници” - „Евро-финанс” АД - „Балканска консултантска компания” ООД), публикувано от БФБ-София АД на 25.06.2008 г. Упълномощеният от продавача инвестиционен посредник е ИП “Евро-финанс” АД.
По време на публичното предлагане на акции на „Цигарена фабрика Пловдив” АД на 16 юли 2008 г. в борсата присъства представител на Министерството на икономиката и енергетиката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във