Банкеръ Daily

Новини

САША БЕЗУХАНОВА ЩЕ ИЗНЕСЕ ЛЕКЦИЯ Б БРЮКСЕЛ

Саша Безуханова, генерален директор на Хюлет-Пакард България ще изнесе лекция по време на Европейската седмица на регионите и градовете 2007, в Брюксел, Белгия. Инициативата ОТВОРЕНИ ВРАТИ - Европейска седмица на регионите и градовете се провежда под патронажа на Данута Хюбнер, комисар по регионалната политика и Мишел Делбар, председател на Комитета на регионите на ЕС. В инициативата се очаква да вземат рекорден брой участници - 4500, от 212 региони и градове от 33 държави. На форума си дават среща местни, регионални, национални и европейски политици и ръководители, експерти по политики и представители на бизнеса, финансовия сектор и направителствени организации.
Безуханова ще бъде специален гост и говорител в семинара Устойчиво икономическо развитие - парньорство между мултинационалните компании и регионите, в който основен акцент ще бъде поставен върху иновативната образователна програма на Хюлет-Пакард в България, по която учат над 200 студенти от Техническия университет в София, Софийския университет и Нов български университет.
Тази година семинарите ще бъдат посветени на новите регионални програми за 2007-2013 г. Мотото на проявата е: Направете това реалност: регионите и градовете - източник на растеж и работни места.В рамките на инициативата, Саша Безуханова ще има среща с еврокомисар г-жа Меглена Кунева, с която ще обсъди таксите за защита на авторското право и таксите върху вноса на ИТ продукти от страни извън ЕС, които директно рефлектират в увеличение на крайната цена за потребителите им от общността.

Facebook logo
Бъдете с нас и във