Банкеръ Daily

Новини

С Банка Пиреос България Коледата започва през септември

Коледните празници започват през септември за клиентите на Банка Пиреос България. Всички притежатели на кредитни карти VISA Classic, VISA Gold, MasterCard Standard, MasterCard Gold, издадени преди 20 септември 2010г., могат да спечелят по 100 лева всяка седмица, а преди Коледа двама от клиентите на банката ще спечелят големите награди от по 1000 лева.
От 20 септември до 15 декември всяка седмица на лотариен принцип ще се изтеглят 8 транзакции измежду всички покупки с кредитни карти направени предходната седмица, като печеливши ще са притежателите на картите, с които са извършени избраните операции. Сумата на спечелената награда ще се превежда по кредитната карта на печелившите.
На 15 декември ще бъдат изтеглени две големи награди на стойност 1000 лева всяка. Участват всички покупки направени в периода на кампанията. Късметлиите ще имат на разположение един месец (от 15 декември 2010г. до 15 януари 2011г.), за да похарчат спечелената сума под формата на покупки през кредитните си карти. Похарчената сума ще бъде възстановена от банката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във