Банкеръ Daily

Новини

С 10% отстъпка за American Express и EuroLine American Express от Пощенска банка в МЕТРО

Картодържатели на American Express и EuroLine American Express ще могат да се възползват от 10% отстъпка от всички покупки, направени с картите в хипермаркети МЕТРО в цялата страна от 30 септември до 15 ноември. Това съобщиха от Пощенска банка


Отстъпката от направените покупки ще се връща автоматично обратно по кредитната карта на клиента и важи за всички стоки в магазина, включително и за тези в промоция.


Всички желаещи да се възползват от специалната оферта, но не са притежатели на кредитни карти American Express и EuroLine American Express, имат възможността да кандидатстват за издаване на такива на територията на хипермаркети МЕТРО, където служители на Пощенска банка се грижат за максималното улеснение и удобство на клиентите. Новите клиенти могат да се възползват от тази възможност още преди старта на промоционалния период ndash; от 14-ти септември служители на банката присъстват в хипермаркети МЕТРО и съдействат за подаване на заявления с цел картите на новите клиенти да бъдат активни през целия период на предложението.

Facebook logo
Бъдете с нас и във