Банкеръ Daily

Новини

РУУД ВАН ДЕН ЕЙНДЕН ЩЕ УПРАВЛЯВА ЗАГОРКА

Рууд ван ден Ейнден е новият генерален мениджър на Загорка АД - Стара Загора от 1 април 2009 г., съобщиха от компанията.
Той официално пое поста от Ян Дерк ван Карнебеек, който успешно управляваше компанията повече от три години и от март тази година оглави пивоварната на Heineken в Румъния.
Рууд ван ден Ейнден започва своята кариера в Heineken Холандия като стажант в програма за подготовка на мениджъри през 1994 година. След шест години на различни позиции в отдел Продажби ХоРеКа (заведения, ресторанти, кафетерии) на Heineken Холандия през 2000 г. той се присъединява към Unilever на позицията Мениджър по категоризация на продуктите. През 2002 г. става директор Продажби в Duyvis snack nuts company/Sara Lee, а през 2004 г. поема позицията генерален мениджър на същата компания. През януари 2007 г. отново започва да работи за Heineken Холандия на поста директор Продажби Топъл пазар (магазини и супермаркети). На тази позиция Рууд има значителен принос към увеличаването печалбата на компанията и към повишаването на удовлетвореността на клиентите.
Рууд ван ден Ейнден ще продължи да гради върху постигнатото от Ян Дерк ван Карнебеек и неговият екип, и да задържи ръста и добрите бизнес показатели с ясен фокус върху стратегическите марки и продажбите.
Рууд ван ден Ейнден е холандец по произход. Женен с три деца. Завършил
Erasmus University Rotterdam специалност Бизнес икономика.

Facebook logo
Бъдете с нас и във