Банкеръ Daily

Новини

РУСКИ ОЛИГАРХ СИ КУПИ ЛУКСОЗНА ВИЛА В БЪЛГАРСКИЯ ОРИНДЖ КАУНТИ

Един от най-влиятелните руски олигарси стана собственик на най-скъпата вила с огромен парцел и собствен басейн в новия луксозен комплекс Orange County, който ще бъде представен на първото изложение за луксозно строителство VIP Property, което ще събере най-скъпите имоти у нас на 25 и 26 април в хотел Хилтън. Продажбите в комплекса започнаха още на 1 февруари т.г. и вече има закупени вили, таунхауси и апартаменти. За това кратко време мястото стана хит на руския пазар, където вече го наричат „Българската Рубльовка”.
Преуспелият руснак не иска името му да бъде разкрито, но сред звездните му съседи е любимецът на милиони меломани Михаил Боярский. Той получи сертификат като първи ВИП клиент, купил таунхаус в Orange County. ВИП вилите в комплекса са само 5, те имат собствен басейн, най-добрата гледка към целия Бургаски залив, камина, две нива на осветление във всекидневната, открито и закрито джакузи.
Михаил Боярский избра таунхаус на палмовата алея на комплекса. Той сподели, че купува имота своето семейство. Синът му има втора дъщеря едва на 6 месеца. А дъщерята на Боярский, прочутата актриса Елизавета Боярска, още не е омъжена. Славата и е зашеметяваща особено след ролята и в последния блокбастер „Адмирал”. По думите на Боярский той е избрал комплекса Orange County, защото е разположен на прекрасно място за уединение. Той засега се надява да няма известни съседи в комплекса, но вече се водят преговори с още няколко руски звезди.
70 двуетажни таунхауса са еднакви по размер и архитектура - разполагат с хол, кухня, два санитарни възела и 2 спални. Всеки таунхаус има малко обособено дворче за деца и семейни сбирки пред барбекю. В Ориндж Каунти ще има дом и Мисис България 2008 Галена Недялкова, която закупи студио с екставагантна планировка. Тя е възхитена от морската панорама, може да се наслаждава на релакс градината с екзотични растения и да отдъхне след СПА процедурите. За нея и за красивата й дъщеря от голямо значение е безопасността на комплекса и развлеченията за деца. Детската градина с отворена и заторена част ще бъде заградена и снабдена с топъл басейн и безопасни играчки.
Комплексът е първия екологичен проект в България. Строителните материали са екологично чисти и естествени, системи за отопление са енергоспестяващи.
Orange County е най-новия престижен район на морето. Разположен е на площ от 40 000 кв.м., на склоновете на Стара планина, възвишаващи се над курортите Слънчев Бряг и Свети Влас, с великолепен изглед към морския залив и Старинния Несебър. По-малко от два километра делят района от черноморските ни курорти Слънчев Бряг и Свети Влас. Комплексът предлага невероятна възможност за почивка далеч от шума и туристите в уникалната вдъхновяваща и възстановяваща среда на комплекса.

Facebook logo
Бъдете с нас и във