Банкеръ Daily

Новини

Румяна Нейкова ще участва в пресконференция за Ученическата гребна регата 2010

Олимпийската шампионка Румяна Нейкова ще участва утре в пресконференция, в Пловдив за представянето на Националната училищна регата гребен ергометър 2010. Събитието ще се проведе от 14.30 часа във фитнес и скоуш клуб Тотал спорт, който се намира на ул. Екзарх Йосиф № 13 в Пловдив. На срещата с журналистите ще присъстват още Людмил Каравасилев, PR мениджър на генералния спонсор на БФГребане - ОББ, Валентин Драгнев, Тотал спорт.
Генералният спонсор на БФГ - ОББ, съвместно с гребната ни централа и представители на Concept 2 за България организират Национална училищна регата 2010 - гребен ергометър. В регата се включва и Българска спортна федерация за деца лишени от родителски грижи. Проявата стартира на 29 април, четвъртък от 10,00 часа на гребния канал в Пловдив, където ще бъде поставена специална шатра с 5 гребни ергометъра. В нея ще участват момчета и момичета от 5, 6, 7 клас от пловдивски училища. За първи път ще участват и деца лишени от родителски грижи. Отделно ще бъда направено състезание за деца трениращи в гребни клубове в Пловдив. Дистинацията е 500 метра.
Освен в Пловдив регатата ще се проведе в Русе, Варна, Бургас и София. Всички призьори ще получат награди - спортна екипировка.
Миналата година ОББ и БФГ организираха училищна регата в София. Тя се проведе в 5 столични училища.

Facebook logo
Бъдете с нас и във