Банкеръ Daily

Новини

Ръководството на Инвестбанк е удовлетворено от благоприятното приключване на инцидента със заложниците

Ръководството на Инвестбанк АД е удовлетворено от благоприятното приключване на инцидента със заложниците - служители на банката в Сливен. Радваме се, че всички са на свобода и живи. Това съобщават от пресцентъра на кредитната институция
Членовете на Управителния съвет, които в момента са в града, имат готовност при първа възможност да се срещнат със служителите и техните семейства.
Ръководството благодари на министър-председателя Бойко Борисов за личната му ангажираност и участие, на Калин Георгиев – главен секретар на МВР за ръководството на операцията, на органите на МВР като цяло, на областния управител на Сливен и на всички, които оказаха съдействие за успешното приключване на критичната ситуация.
Последната информация от Окръжна болница - Сливен е, че животът на нашия прострелян служител е вън от опасност. Изказваме специална благодарност на целия лекарски екип и на ръководството на болницата, които действаха бързо и компетентно, информират още от банката.
Ръководството на Инвестбанк АД ще предостави всички възможности, които има, на пострадалите служители и техните семейства, с цел да преодолеят тежкия стрес през последното денонощие. Ще им бъде предоставена специализирана медицинска помощ от ЗОК “България Здраве”, както и възможност за почивка за тях и техните семейства във Феста Хотели., заявават още от банката

Facebook logo
Бъдете с нас и във