Банкеръ Daily

Новини

Росен Плевнелиев ще участва в кръгла маса за възможности и ограничения пред гражданското наблюдение на магистрала „Тракия”

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев ще участва в кръгла маса на тема „Възможности и ограничения пред гражданското наблюдение: примерът на магистрала „Тракия”. Форумът ще се проведе от 10 часа в зала „Александър” на хотел „Радисън”. Организатор е Асоциация „Прозрачност без граници”.
По време на срещата експерти от неправителствената организация ще представят доклад за гражданското наблюдение на процедурата по възлагане и изпълнение на обществената поръчка за изграждане на инфраструктурния обект. След това представители на възложителя, изпълнителите и организациите, осъществили наблюдението в участъците на Лот 2, Лот 3 и Лот 4 на автомагистрала „Тракия”, ще коментират трудностите, които срещат при наблюдението.
Наблюдението е осъществено в периода октомври 2009 – февруари 2011 г. То е фокусирано върху прозрачността и публичността на процеса по изграждането на един от най-значимите инфраструктурни проекти у нас.

Facebook logo
Бъдете с нас и във