Банкеръ Daily

Новини

Росен Плевнелиев: Демокрация означава активни граждани, които гласуват и назначават политиците

bdquo; Демокрация означава активни граждани, които гласуват и назначават политицитеrdquo;. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на вот столицата и призовавам всички българи да застанат днес през урните.


Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени местаrdquo;, заяви още Росен Плевнелиев.


Времето през цялата кампания беше с нас. Човек, като се отнася с вяра в доброто, получава подкрепа. Виждам го дори и днес. До последния ден имахме възможност да се видим със стотици хиляди хора. Имахме възможност да им стиснем ръцете, да си кажем, че България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждаваrdquo;, заяви още кандидатът на ГЕРБ за президент. Според него след сериозните проблеми на първия тур днеспровеждането на изборите ще бъде спокойно и организирано.


Плевнелиев не пропусна да изкаже и своята благоданост към целия си екип и към предизборния щаб ан ГЕРБ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във