Банкеръ Weekly

Новини

Roca показва новостите в банята във Франкфурт

Водещата компания в дизайна и оборудването за баня Roca остава вярна на своите ценности за иновации, дизайн и функционалност и с новите си колекции, с множеството продукти и решения за банята, които представя на търговското изложение ISH във Франкфурт.


Продуктите на Roca се адаптират към всяко пространство и са създадени да задоволят различните потребности на клиентите. На тазгодишното изложение, считано за най-важното представяне в света на дизайна в банята, Roca се представя с експозицията Browse your bathroom (Разгледайте вашата баня), място, където почитателите й могат да намерят вдъхновение, за да създават свои собствени санитарни помещения.


В експозицията си на ISH компанията показва Уелнес тоалетни (Wellness Toilet) като иновативнaта In-Tank, първата тоалетна чиния в света с интегрирани в нея казанче и двоен бутон.


В категорията bdquo;Цялостни решения за баняldquo; (Bathroom Solutions), Roca представя нови колекции смесители. Ефектът на падащ дъжд на водната струя осигурява максимален комфорт и свежда до минимум потреблението на вода.


Друга продуктова категория представена на изложението е bdquo;Решения за душ и пространството на душаldquo; (Shower Solutions). Тук са включени новите възможности за потребителите да създадат своето пространство с осемте елемента на новата колекция Puzzle.


Веднага след изложението във Франкфурт - на 22 март, голяма част от последните иновативни решения от експозицията Browse your bathroom на компанията Roca ще бъде представена на специално събитие в bdquo;Експо Баня Софияldquo;.


На това издание на ISH са представени и нови продукти от изключителната колекция Armani/Roca, концепция, родена от сътрудничеството между две известни марки, всяка водеща в своята област.


Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Тя наброява повече от 21 100 служители, има 76 производствени предприятия и оперира в над 135 държави по света.


Групата, чийто капитал е изцяло испански, е лидер на пазара в Европа, Латинска Америка, Индия и Русия. Тя също има силно присъствие в Китай и останалата част на Азия, Близкия изток и Африка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във