Банкеръ Daily

Новини

Регионален форум за електронно управление събира представители на администрациите и бизнеса от Югоизточна Европа

Международен форум Webit eGov Summit под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще събере на 26 и 27 май представители на правителствата, администрациите и бизнеса от Югоизточна Европа в сектора „Електронно управление“. Организатор на събитието е е-Академия.
Конференцията ще покаже реалното приложение на съвременните технологии в работата на правителствата и общините. Експертите от държавния сектор ще се запознаят с опита на страни от региона в прилагане на най-добрите практики от бизнеса в правителствените програми. Форумът ще даде възможност на компаниите да представят свои технологични решения.
Темите на събитието включват: правителството като предприятие; взаимодействие между правителството и гражданите; правителството и бизнеса; електронно правителство и информационна сигурност; европейски програми за местно и регионално развитие; електронно здравеопазване.
Очаква се участие в конференцията да вземат повече от 300 технологични новатори от всички нива на управление, предприятия от частния сектор, консултанти. Поканени са представители от Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония, Италия, Испания, Германия, Дания, Франция и други.

Facebook logo
Бъдете с нас и във