Банкеръ Daily

Новини

РАЗЯСНЯВАТ НОВИТЕ ПРОЦЕДУРИ ПО ОПАК

На 28 май от 11.00 ч. в зала 7 на НДК в София ще се проведе първият от поредица информационни дни за новите конкурси за проекти по Оперативната програма “Административен капацитет”, съобщиха от пресцентъра на Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР). Както и досега паралелно с отварянето на новите процедури Управляващият орган (УО) на ОПАК организира мащабна информационна кампания. В различни градове на страната ще бъдат организирани информационни дни, на които експертите от УО ще разясняват възможностите за участие в конкурсите, както и критериите за оценка на проектните предложения. Ще бъдат представени целите на оперативната програма, насоките и формуляра за кандидатстване и всички придружаващи документи.
Първата среща ще бъде в София на 28 май в зала 7 на НДК. На 3 юни срещите продължават в Русе - Технически университет, 4 юни - Плевен, зала “Катя Попова”, Общинска администрация; 6 юни - Кюстендил, областна администрация; 16 юни - Варна, зала “Ривиера”, хотел “Ривиера бийч”, комплекс Ривиера; 19 юни - Габрово, Актова зала, Априлска гимназия; 23 юни - Бургас, Бургаски свободен университет; 25 юни - Хасково, областна администрация и на 27 юни в Пловдив, Новотел Пловдив.
Всички срещи са с начален час 11.00.
Информационните дни за съдебната система също започват в столицата. Това ще стане на 11 юни в Националин институт на правосъдието. Следва Варна - на 17 юни в семинарната зала на хотел “Ривиера бийч”, комплекс Ривиера; 18 юни - Велико Търново, Рачев хотел – Болярски; 24 юни - Бургас, Бургаски свободен университет; 26 юни - Пловдив, Новотел Пловдив и последната - на 30 юни в Благоевград, Югозападен университет, Централен корпус.

Facebook logo
Бъдете с нас и във