Банкеръ Daily

Новини

РАЙФАЙЗЕН ЩЕ ОТДАВА ИМОТИ В МЕГА МОЛ-СОФИЯ

Райфайзен Имоти ЕООД, агенцията за недвижими имоти на едноименната банка, е избрано за ексклузивен представител за отдаването под наем на площи в Mega mall, София, чиято първа копка бе направена на 26 Септември 2007г.
Хипер маркетът ще бъде изграден в софийския район Люлин, над метростанция Западен парк. Площта на терена е 12 хил. кв. м., като ще бъдат застроени 70 хил. кв м. Търговският център ще включва над 100 магазина, кафенета и ресторанти. Ключови наематели ще бъдат хипермаркет, магазини за електроника, спортни стоки, модни облекла и аксесоари. Планираните паркоместа са 800, разположени на четири нива.
Стойността на проекта е 55 млн. евро, а инвеститори в комплекса са Магнум България Гама ООД, 100% дъщерно дружество на австрийската строително-инвестиционна компания Real 4 You Group. Очаква се официалното откриване на мола да бъде през ноември 2009г.
Само за няколко месеца от старта на дейността си, освен в покупко-продажбата и наемането на жилищни имоти, агенцията за недвижимости на Райфайзен успя да се наложи и на пазара на бизнес-имотите.
Райфайзен Имоти е създадена през януари 2007г. с основна дейност посредничество и консултации при покупко-продажба и наемане на жилищни и бизнес имоти, както и правни консултации и оценка на имота. Дружеството предлага своите услуги в петте жилищни центрове на Райфайзен в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Facebook logo
Бъдете с нас и във