Банкеръ Daily

Новини

РАЙФАЙЗЕН ПРЕДОСТАВЯ КРЕДИТНА ЛИНИЯ ОТ 50 МЛН. ЛВ. ЗА РЕМОНТ

50 милиона лева целева кредитна линия отпуска Райфайзенбанк за потребителски кредити за физически лица, нови клиенти, за извършване на ремонти, обзавеждане и други потребителски нужди.
Според наше проучване, близо половината от кредитоискателите теглят кредит именно за ремонт, обзавеждане и подобрения в дома, а летните месеци се характеризират с най-голяма активност. Това заяви Момчил Андреев, председател на УС и изпълнителен директор на банката.
9.95% годишно е лихвата по новия потребителски кредит за физическите лица с превод на работната заплата по сметка в банката и със закупуване на Пакет Разплащателна сметка. Освен на нови клиенти на банката, целевият кредит за ремонт и обзавеждане ще се предлага и на клиентите, закупили ново жилище чрез агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти.
Пакетът Разплащателна сметка на банката включва най-често използваните от гражданите в ежедневието им банкови услуги, сред които разплащания, извършване на комунални плащания и др., като те спестяват 5% от фиксираните месечни такси на услугите, включени в него.

Facebook logo
Бъдете с нас и във