Банкеръ Daily

Новини

Първият въртящ се ресторант в България отваря врати във Варна

През март следващата година във Варна ще отвори врати първият въртящ се ресторант в България. Уникалното заведение със 160 места, част от веригата „Магнито”, се намира в новостроящия се търговско-развлекателен и административен център Варна Тауърс. Концепцията да бъде интерактивно и мултикултурно място със свой стил, е изготвена специално, за да се впише в цялостната визия на новия мол като модерно, достъпно и комплексно решение за бизнес и развлечение.
В „Магнито-Варна Тауърс” ценителите на музиката ще могат да се насладят на разнообразен репертоар, който ще се изпълнява на живо от утвърдени и изгряващи звезди. Специфичен елемент ще бъде ежеседмичното представяне на руски музиканти. По традиция на веригата „Магнито” там ще гостуват и най-известните български певци като Васил Найденов, Лили Иванова, Фамилия Тоника, Диана Експрес и др.
Освен с изтънчена музика, „Магнито” впечатлява с уникалното си интериорно решение - барът и кухнята, решени в специфичен дизайн, са разположени в средата на заведението, а масите са около тях във въртящ се ринг. Специалитетите от средиземноморската, суши и руската кухня, ще се приготвят от топ готвачи пред погледа на гостите.
Въртящият се ресторант дава сериозна заявка да се нареди и сред туристическите атракции на Варна, тъй като позволява на организирани групи да получат вълнуващи цялостни впечатления от града за един час, при това в приятна обстановка. Предвижда се акцент в работата на „Магнито-Варна Тауърс” да бъде провеждането на атрактивни специални събития за наемателите на мола – ревюта и представяне на нови колекции, презентации на продукти, концерти, коктейли, бизнес срещи

Facebook logo
Бъдете с нас и във