Банкеръ Weekly

Новини

Първият Novotel в София е официално открит

Първият Novotel в София, управляван от Accor, е официално открит на 21 март. Идеално разположен в сърцето на най-новия и бързоразвиващ се бизнес район на София, в непосредствена близост до European Trade Center, както и до един от най-големите търговски центрове с разнообразни възможности за развлечение, хотелът предлага лесен достъп до всички туристически забележителности.


Четиризвездният Novotel София отвори врати още на 1 декември 2012 година. Хотелът, собственост на българския инвеститор Маркан ООД, се управлява от Accor, водещата световна верига хотели и пазарен лидер в Европа, по договор за управление. Откриването на Novotel София представлява важна стъпка в развитието на компанията в Централна и Източна Европа, каза Бруно Кудри, главен оперативен директор на Accor за Централна и Източна Европа и Скандинавия. За 2013 г. имаме силен план за развитие в региона, основно чрез договори за управление и франчайз.


Novotel е международната марка от среден клас, насочена както към бизнес клиенти, така и към туристи, с хотели, разположени в центъра на големите градове навсякъде по света, бизнес райони и туристически дестинации.


Novotel София предлага 178 просторни и модерни стаи, включително седем екзекютив стаи и четири апартамента. Хотелът разполага с шест конферентни зали с капацитет до 280 гости. С концепцията [email protected] и дългогодишния си опит, Novotel предоставя най-добрите решения за успеха на всяко събитие. Убеден съм, че благодарение на силата и широката познаваемост на марката, отличната си локация, качеството на услугите и отдадеността към удовлетворението на гостите, Novotel София ще допринесе в изключителна степен за нивото на хотелските услуги в София. Вярвам, че хотелът ще се превърне в предпочитано място за бизнес клиенти и туристи, каза Винсент Дюжарден, генерален мениджър на Novotel София.


Сградата съчетава две функции ndash; хотел и офисна част. Оперативната част на хотела е разположена на първите две нива на сградата, офисите са разположени на следващите шест етажа, а стаите за гости се намират на последните седем нива, стигащи до петнадесетия етаж. Офис пространството, клас А, с площ 7500 кв. м, както и просторният подземен паркинг предлагат на наемателите всичко, от което имат нужда.


Novotel е среден клас хотел от групата на Accor, водещия световен хотелски оператор с почти 3500 хотела и 160 хил. служители в 92 страни. Под тази марка се управляват близо 400 хотела в 60 страни, разположени в центъра на утвърдени бизнес райони и в предпочитани туристически дестинации.


А сега вече е и в София. Това е още едно признание за столицата ни, че се развива не само като административен център, а и като място за туризъм, което може да привлича и други гости освен бизнесмени. Не случайно през миналата година София е посетена от 10% повече туристи.


nbsp;

Facebook logo
Бъдете с нас и във