Банкеръ Daily

Новини

Първанов участва в кулинарен форум в Кърджали

Президентът Георги Първанов ще участва в международния форум “Културните коридори на Балканите. Култура и туризъм на регион Тракия” в Кърджали .
В четвъртък, 21 октомври 2010 г., президентът Първанов ще участва в тържествата по повод празника на град Кърджали. Георги Първанов ще се включи в празничното шествие с участието на представители от учебни заведения и културни институции. След това пред Паметника на освободителите, президентът ще участва в тържественото откриване на празника на Кърджали.
По-късно през деня Георги Първанов ще посети Смолян по повод празника на града, посветен на 98 години от освобождението на Родопите и 150 години от рождението на полк. Владимир Серафимов.
Държавният глава ще пристигне на връх Средногорец и ще присъства на панихидата за загиналите на връх Кавгаджик войници.
Президентът ще пристигне през сградата на общината в Смолян и ще се срещне с кмета Дора Янкова.
В Родопския драматичен театър „Николай Хайтов” президентът ще присъства на театрално-музикален спектакъл „За Родопа и Свободата”, а след края му ще поднесе цветя пред паметника на полк. Владимир Серафимов.
На площад „България” президентът Първанов ще участва в тържествения митинг-заря и официалното откриване на празника на Смолян.

Facebook logo
Бъдете с нас и във