Банкеръ Daily

Новини

ПРОСТРЕЛЯН И ЧЕТИРИМА ПРЕБИТИ СА НАСТАНЕНИ В ПИРОГОВ

Четирима мъже и една млада жена, пострадали от побой, и мъж прострелян с газов пистолет, са потърсили помощ в УМБАЛСМ „Пирогов”, в рамките само на 4 часа, в неделя вечерта, съобщиха от пресцентъра на Пирогов.
В 20.20 часа със счупен нос е постъпил кондукторът на влака Видин-София Н.К. на 47 години. Той е бил нападнат във вагона, в района на гара Габровница от непознат.
В 22.25 ч. е постъпил Ст. Ст. на 21 години, със счупен нос. Пострадал е по време на футболен мач на стадион „Българска армия”.
В 22.35 часа от жк „Надежда” 2 е приет Д.Г. на 42 години. Той е с две прострелни рани в областта на темето и тила от газов пистолет. След преглед и превръзка е освободен за домашно лечение.
В 23.40 часа е докарана 23-годишната Т.С., която е била бита пред бившата 10-та поликлиника. Младата жена е отказала преглед и лечение, и напуснала болницата по свое желание.
В 0.30 часа от гара Север, след побой е докаран със счупен нос, счупена лява скула, рани по лицето и сътресение на мозъка 68-годишният Д.Д. Оставен е на лечение в Клиниката по неврохирургия.
В 1.30 часа от ул. „Княгиня Тамара” е транспортиран П.Д. на 52 години. Има контузии на лицето, след преглед е освободен.

Facebook logo
Бъдете с нас и във