Банкеръ Daily

Новини

ПРОМЕНЯТ РАЗПИСАНИЯТА НА НЯКОИ ВЛАКОВЕ

Национална компания “Железопътна инфраструктура” ще извършва ремонтни дейности в участъка между Катуница и Поповица. По тази причина някои пътнически влакове днес ще се движат по съкратен маршрут и с променено разписание.
Пътническият влак № 10145 от Пловдив за Свиленград, който обичайно заминава от Пловдив в 14:05 часа, ще се движи само между Садово и Свиленград и в този участък ще запази обичайното си разписание. Пътниците от Пловдив ще тръгват с автобуси от гара Пловдив в 14:00 часа, т.е. 5 минути по-рано от обичайния час на потегляне на влака, и ще пътуват до гара Садово, откъдето ще продължат с влака за гара Свиленград.
Със съкратен маршрут ще се движи и пътническият влак № 10144 от Свиленград за Пловдив, който заминава в 11:40 часа. Този влак ще се движи само от Свиленград до Садово. Пътниците за Пловдив ще бъдат превозвани с автобуси от гара Садово до гара Пловдив.
Пътническият влак № 10241 от Пловдив за Димитровград, който обичайно заминава от Пловдив в 09:20 часа, ще се движи само между Садово и Димитровград. Пътниците от Пловдив ще бъдат превозени с автобуси до гара Садово. Автобусите ще потеглят от гара Пловдив в 09:25 часа. От гара Садово пътниците ще продължат пътя си с влак, който ще заминава в 10:50 часа, т.е. със 60 минути по-късно от обичайното си разписание, и ще пристига в Димитровград в 12:02 часа, вместо по нормалния си график в 11:09 часа.
Пътническият влак № 10242 от Димитровград за Пловдив, който обичайно заминава от Димитровград в 09:45 часа, ще се движи само между Димитровград и Садово. Влакът ще заминава от Димитровград 23 минути по-рано от обичайното си разписание, т.е. в 09:23 часа, и ще пристига в Садово в 10:36 часа, вместо по нормалния си график в 10:58 часа. От гара Садово до гара Пловдив пътниците ще бъдат превозвани с автобуси.

Facebook logo
Бъдете с нас и във