Банкеръ Daily

Новини

Промени в закона връщат оръжейните фирми на „Природа, Лов, Риболов 2013“

Любителите на лова и спортната стрелба ще могат да намерят повече оръжия, аксесоари и муниции на изложението bdquo;Природа, Лов, Риболовldquo;, което ще се състои от 21 до 24 март 2013 г. в Международния панаир в Пловдив. Фирмите, които произвеждат и предлагат тези продукти, отново ще имат възможност да представят целия си асортимент.


С промени в Закона за оръжията ще отпаднат ограниченията за продажба на ловни и спортни оръжия и муниции за тях по време на изложения, което е предпоставка в него да се завърнат големите търговци и производители, както и специализираната публика.


bdquo;Природа, Лов, Риболовldquo; се организира за 19-и път под егидата на Министерството на земеделието и храните и със съдействието на Изпълнителната агенция по горите и Националното сдружение bdquo;Съюз на ловците и риболовците в Българияldquo;.


Сред основните теми на изложбата са също опазването на природните ресурси на страната, развитието на нейното ловно и горско стопанство, възможностите за алтернативни форми на туризъм, пряко свързани с опазване на биологичното разнообразие и на българските традиции.


Заедно с bdquo;Природа, Лов, Риболов 2013ldquo; в панаира ще се състоят още пет изложения, свързани с дома, семейството, хобито, свободното време,туризма и модата: Изложба на общините (21-24 март), Европейски панаир на социални предприятия и кооперации за хора с увреждания (21-24 март), Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари bdquo;Цветна пролетldquo; (21ndash;24 март); Италиански фестивал на красотата и прическата (22-24 март); Киноложки и фелиноложки изложби (23-24 март).

Facebook logo
Бъдете с нас и във