Банкеръ Daily

Новини

ПроКредит Банк ще участва на международните селскостопански изложения в Русе и Стара Загора

ПроКредит Банк ще участва на международните селскостопански изложения в Русе и Стара Загора, които ще се проведат от 11 до 15 май, съобища от финансовата институция. На двете изложения банката ще представи своите специализирани кредити и услуги, предназначени за земеделските производители.
Трезорът предлага цялостно банково обслужване на земеделските производители. То включва предлагането на пълна гама от разплащателни, специални, депозитни и други видове сметки, издаването на банкови гаранции и други документарни операции. На своите клиенти ПроКредит Банк предлага финансиране на проекти по Програмите за развитие на селските райони на Държавен фонд „Земеделие”, инвестиционни кредити за закупуване на земеделска земя, сгради, техника и животни. Земеделските производители могат да кандидатстват за финансиране на текущи нужди от оборотни средства за закупуване на семена, торове, препарати, фуражи, както и за кредити срещу субсидии по Схемата за еднинно плащане на площ и Схема за национално доплащане.
ПроКредит Банк отпуска инвестициони кредити с максимален срок за погасяване до 15 години и кредити за оборотни средства до 3 години. Погасителните планове, които банката предлага на земеделските производители, са съобразени със сезонността на техните приходи.
Банката разполага със специални екипи от експерти в цялата страна, които могат да предложат на клиентите на институцията адекватни продукти и услуги.

Facebook logo
Бъдете с нас и във