Банкеръ Daily

Новини

ПроКредит Банк с пролетна промоция по депозити за физически лица и фирми

ПроКредит Банк предлага по-изгодни условия по депозити на физически лица и фирми от началото на март до 30 април . Промоцията е за всички новооткрити 12-месечни стандартни депозити и гъвкавите депозити ПроВлог в лева и евро.
До края на април всеки клиент, който открие стандартен 12-месечен депозит в лева, ще получи годишна лихва от 6.00%, а в евро – 4.50%. При гъвкавия едногодишен депозит ПроВлог в лева годишната лихва, която банката предлага е 5.85%, а в евро – 4.00%
Клиентите на банката могат да довнасят суми по стандартен срочен депозит неограничено, по всяко време и без такса. Банката предлага удобството, клиентите да имат достъп до спестяванията си от всеки клон на банката в страната. Депозитът е без такса за откриване и обслужване. Клиентите, които открият нов депозит в банката могат да се възползват от специални условия по отускане на кредит, овърдрафт или кредитна карта, при бързо одобрение и отлично обслужване.
Клиентите, които внасят парите си в депозит ПроВлог, получават по-висока доходност при максимално гъвкави условия – в случай че изтеглят част или цялата сума от депозитната си сметка, те получават лихвата за най-близкия изминал фиксиран период. И за двата депозита, клиентите на ПроКредит Банк имат възможност да изберат къде да се натрупват лихвите – по същата или друга избрана от тях сметка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във