Банкеръ Daily

Новини

ПроКредит Банк с изгодни предложения за земеделските стопани на АГРА в Пловдив

ПроКредит Банк участва за седми пореден път в XIX-то издание на Международна селскостопанска изложба АГРА в Пловдив.
В 13-та палата на панаира, банката представя своите специализирани кредитни продукти и услуги за земеделските стопани. Банката предлага кредити за агро производители до 150 000 евро за инвестиционни цели или оборотни средства за закупуване на горива, торове, семена, препарати и други.
Лихвеният процент по земеделските кредити се определя на база сумата на кредита, срока му и обезпечението. Лихвата за кредити над 10 000 евро е плаваща, като се формира от съответния индекс в зависимост от валутата на кредита (в лева – SOFIBOR, в евро – EURIBOR) и надбавка. Всеки стопанин сам избира начина, по който да обслужва своя кредит. Банката предлага възможност за изплащане на равни месечни вноски или по погасителен план, съобразен със сезонния характер на дейността му.
Земеделските кредити са предназначени за малки и средни регистрирани земеделски производители или търговски предприятия, занимаващи се с производство на земеделска продукция, селскостопански дейности или услуги. Необходимо е производителите да имат поне една стопанска година опит в областта на земеделието. Фермерите могат да кандидатстват за кредит само срещу лична карта и код по БУЛСТАТ/ЕИК.

Facebook logo
Бъдете с нас и във