Банкеръ Daily

Новини

ПроКредит Банк с два нови продукта - „Нов дом” и кредит „Ремонт”

ПроКредит Банк стартира предлагането на два нови продукта, свързани с жилищното кредитиране – кредит за закупуване на жилище „Нов дом” и кредит за подобрения в дома „Ремонт”. Те са разработени специално за нуждите на физически лица, които искат да закупят свой собствен дом или да обновят и ремонтират настоящето си жилище.
До 31 декември 2010 г. бъдещите и настоящите клиенти на банката могат да се възползват от промоционални условия по „Нов дом”. Те включват по-ниска и атрактивна лихва за кредити в евро и разглеждане на документи без заплащане на такса за услугата. Лихвеният процент по кредит „Нов дом” се фиксира за срок от 5 години в началото на всеки петгодишен период, като лихвата се формира на база 6 мес. EURIBOR + надбавка.
Жилищният кредит е предназначен за хора, които искат да закупят своето първо или ново жилище. Максималната сума по този кредит е 150 000 евро или равностойността им в лева, със срок до 30 години и гратисен период до 24 месеца.
Кредит „Ремонт” е подходящият продукт за клиенти, които са закупили свой дом, но нямат средства за основния му ремонт или клиенти, които са решили да правят ремонт и обновяване на настоящето си жилище. Максималната сума по кредит „Ремонт” е 50 000 евро или равностойността им в лева със срок до 10 години и гратисен период до 12 месеца.
Кредитните продукти следват разбирането на банката да предлага отговорно банкиране на своите клиенти, като взема предвид тяхното финансово състояние и конкретни нужди.

Facebook logo
Бъдете с нас и във